Hvornår

17/09/2022 - 18/09/2022    
Hele dagen

En lille gruppe af frivillige har  planlagt en mini helsemesse på Husmandsstedet. Det bliver en fantastisk weekend. Håber vi ses.

Krop-sind-ånd. Minimesse på Husmandsstedet.

Kom og få inspiration og gode oplevelser inden for: Alternative behandlinger – Spiritualitet – Sund levevis. Salg af alternative produkter og kunst. Spændende foredrag af en halv times varighed.

Lørdag d. 17.9. kl. 10-17 og søndag d. 18.9. kl. 10-15. Søndag afsluttes med et fælles arrangement.

Pris: Børn og medlemmer af Husmandsstedet gratis. Øvrige 20 kr.

Du kan bl.a. opleve: Lydhealing – zoneterapi – aromaterapi – ansigts og kropsterapi – Energi Flow Healing – samtale – kortlæsning- qigong- håndlæsning – kranio-sakral-terapi – astrologi – clairvoyance – Tarot kort – vandceremoni – qigong – tromme-meditation –

Du kan få noget at vide om: hotstone massage – hypnoterapi – andre behandlingsformer fra Ibjerget. Du kan møde læge/psykolog og organisk psykoterapeut og repræsentanter for Grandmother cirkelarbejdet. Du kan høre om holistisk fødselshjælp og healing af den indre familie. Du kan få en samtale om hvordan du slipper af med indre uro, tankemylder og spændinger.

Der sælges: Terapeutiske essentielle olier. Kort og krystaller. Glaskunst og spirituelle powerbanks. Lone Hvids bog: Præstindens vej. Kan signeres hvis det ønskes.

I cafeen kan der købes lækkert sund mad

Program over weekendens oplæg

Tid Lørdag Tid SØNDAG
11.00 Wicca, heksekraft og magi. Lone Hvid 11.00 Breathwork ved Lone Hvid
11.30 11.30 Qigong ved Marianne Gaarde
13.00 Vandceremoni ved Grandmothercirklen 13.00 Om zoneterapi v. Marie Møller Hollesen
14.00 Aromaterapi ved Ann Kjerbye 14.00 Er du alene i din krop – eller er der andre sjæle til stede. Susan Jørgensen
15.00 Kraniosakralterapi ved Hannah Salsbury 15.00 Lydhealing ved Liselotte Flyborg.
16.00 Trommemeditation ved Stann Vad 16.00 Fællesarrangement ved Sharon

 

Er du alene i din krop – eller er der andre sjæle til stede?
Indre uro, modstridende tanker, forvirring og følelsen af at være ved siden af sig selv kan faktisk være symptomer på, at der er andre sjæle til stede i kroppen. Det, som i daglig tale kaldes klæbeånder.
Susan Jørgensen, psykoterapeut, healer og spirituelt medium oplever lige nu, at de fleste klienter, der opsøger hende, netop har andre sjæle med sig. Hun har udviklet sin helt egen dialog-metode til at arbejde med fænomenet, så der faktisk bliver givet terapi til både klienten og den eller de ånder, som måtte være til stede i kroppen. Når sjælene er blevet sendt ind i lyset, oplever klienterne tydeligt en indre fred og lettelse. Nogle gange forsvinder der også andet. F.eks. migræne eller ADHD.
I dette foredrag vil hun fortælle om sine erfaringer med det.

Kraniosakralterapi er en blid, men dybdegående behandlingsform, som arbejder med kroppens egen puls (kraniosakralrytme). Behandlerens hænder tager gennem en blid berøring kontakt til knoglerne i kraniet (der er 22!!!) og kroppen, men også til kroppens væv, dvs hud og muskler. Hensigten er at støtte kroppen og sindet i at finde sin naturlige balance gennem afspænding og genoprettelse af de ubalancer der er i kroppen. Grundtanken er, at sundhed især manifesterer sig gennem fri bevægelse af kranieknoglerne. Kroppen bevæger sig i en rytme, som vi kalder den kranio-sakrale rytme. Den bliver forstyrret hvis en knogle kommer ud af balance. Dette vil have en indvirkning på kranienerver og hele kroppens balance, og medføre f.eks. svimmelhed, hovedpine, lændeproblemer, rygproblemer., koncentrationsbesvær, smerter i bevægeapparatet, for bare at nævne nogle af de symptomer der kan opstå. Årsagen til forstyrrelserne er spændingspunkter eller blokader, som f.eks. kan stamme fra fødslen, en ulykke, psykiske og fysiske traumer eller gradvist fra en dårlig kropsholdning. Formålet med behandlingen er at finde de spændings- og blokadepunkter, der forstyrrer kroppens funktioner, og opløse dem.