Hvornår

20/05/2022    
20:00 - 22:00
Pladser: 66/80

Fredag d. 20 maj kl. 20.00 kommer Søren Skriver, der tidligere har været leder af Husmandsstedet, og spiller koncert sammen med sit band Mind the Lyrics.

Billetter kan bestilles her. Der betales ved indgangen Pris 100 kr.

Til en koncert med Mind the Lyrics kan du opleve alt fra den mest inderlige og sårbare kærlighedssang til en vild og næsten erotisk/ekstatisk tilbedelse af guitaristens gule pedal. Og fra en stærkt satirisk kommentar til vores syn på indvandrerne til en munter sommerstemning ved Odense Å.
Orkestret er et dugfrisk bud på en intens lyrisk og musikalsk oplevelse, og har netop leveret deres debutkoncert for udsolgte huse i Stationen i Ringe.

Mind the Lyrics er et band, der mødte hinanden i efteråret 2020 på det lille kultursted ’Stationen’ i Ringe på Midtfyn. Her sluttede Søren Skriver og Robert Lindstrøm sig til de tre musikere, Jørgen Nordby, Finn Larsen og Hans Henrik Pedersen, der allerede slog deres folder som husmusikanter i stedets ’Stationsorkester.’ Et frugtbart samarbejde begyndte, og snart var der ingen tvivl om, at de havde fat i noget helt særligt – Et band var født!

Mind the Lyrics er svære at placere genremæssigt. Bandet spiller bløde ballader, skæve, næsten viseagtige sange, funkede popnumre, rock, og sågar latininspirerede indslag. Og så har bandet et meget stærkt fokus på tekster og fortælling. Bandets forsanger, Søren Skriver, skriver tekster, der vil mere end at være musikalsk fyld. Det er små fortællinger eller refleksioner over livet, kritiske, satiriske eller følsomt ærlige. Og det er måske det, der er Mind the Lyrics egentlige DNA og baggrunden for deres navn. Det er musikalske udsagn, hvor tekst og musik går hånd i hånd.

Bandet består af:

Søren Skriver: Vokal og piano
Hans Henrik Pedersen: Saxofon, harmonika, piano
Finn Larsen: Bas
Jørgen Appel Nordby: Guitar, mundharpe, vokal
Robert Lindstrøm: Trommer

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.