Hvornår

11/09/2022    
14:00 - 17:00
Pladser: 42/56

Vi er så heldige, at vi kan byde velkommen til en meget spændende eftermiddag i selskab med brasilianske Florencio. Søndag d.11.september kl.14.00
Florencio er en mediumistisk maler. Afdøde malere kanaliseres igennem ham og på en eftermiddag, kan han male 12-20 malerier af de forskellige kunstnere, der kommer igennem. Det skal nævnes at Florencio IKKE kan male udenfor trancen.
Du kan læse meget mere om Florencio og hans virke på www.florencio.dk
Arrangementet varer længe, 3 – 4 timer og mindst 2 timer i træk uden pause.
Seancen kræver, at man er stille, så Florencios trance ikke bliver forstyrret.
Hvis man har behov for at gå, er det en god idé at sætte sig bagerst, så
man kan liste ud.
Malerierne kan købes. De koster mellem 1600 kr. og der betales kontant. Der males med oliemaling så billederne vil være våde. De kan evt. blive stående her til næste formiddag. Salget foregår ved, at man markerer hvis man ønsker at købe et maleri. Der bliver trukket lod, hvis flere ønsker at købe samme maleri.
Indtægterne fra salget af billederne går direkte til socialt arbejde via institutionen, “Grupo Espírita Scheilla, som blev stiftet af Florencio i 1999. Via denne institution yder han service, herunder pædagogisk og psykologisk støtte til fattige familier og børn foruden at uddele månedlig ”madkurve” til ca 30 familier i Mussurungas slum.

Det koster 100 kr. at være med incl en kop kaffe/the. Meld dig til her via vores hjemmeside (begrænset plads) Betaling med mobilepay til Mona 30262565 med navn og tlf.nr. eller kontant her i huset i perioden inden arrangementet.
BEMÆRK der vil blive spillet høj musik og der vil dufte af terpentin. Tag gerne vand eller anden drikkelse med.
Arrangementer er for voksne.

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.