Hvornår

22/11/2019    
20:00 - 22:30
Pladser: 75/100

Norlans Stemme – Allan Olsen Jam.

Det er en kæmpe fornøjelse at vi endnu engang kan byde Norlans Stemme velkommen på Husmandsstedet.

NORLANS STEMME tager publikum med i  en musikalsk roadmovie, når de fortolker sange af den danske sangskriver, Allan Olsen. Bandet bebuder at de nok er seriøse men på ingen måde kedelige. Stilen og inspirationen er hentet fra folk og rock genren og byder på stærke tekster, krydret med en masse svedige guitarsoloer, og dampende hammond orgel.
NORLANS STEMME formår med stor entusiasme og respekt for originalerne, at tilføre musikken energi og skaber en nærværende og inddragende kontakt til publikum.

NORLANS STEMME har spillet en lang række koncerter på store og små steder, og med et bredt bagkatalog tilpasset repertoiret efter behov, men hovedvægten ligger på de rytmiske numre.

NORLANS STEMME består af 5 rutinerede musikere, deres tilsammen 100 års erfaring og forskellige musikalske baggrund, skaber bandet et meget varieret lydbillede med elementer af rock, blues, country og folk music.

Bandet består af, Torben Konradsen, sang og akk. guitar, Ole  ”Splint” Jensen, guitar, Kenneth Aagaard, trommer, Niels Hansen, bas og Hanne Fladegaard, klaver og orgel.

fredag d.22.november kl. 20.00

Pris 125 kr.

Billetter bestilles her på siden eller på tlf 51 93 27 41 

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.