Aktiviteter i huset

Husmandsstedet bobler af forskellige aktiviteter og medlemmer i alle aldre. Se venligst under "Det sker" og øverst i bjælken under aktiviteter

 

Som det kan læses under Børn 0-14 danner huset rammer for eftermiddagstilbud fra mandag til torsdag.  Sundhedsplejeske er også bruger husets faciliteter.

 

Udover de faste aktiviteter, er der løbende medlemsaktiviteter, hvor der hygges med forskellige fælles interesser. Nogle aktiviteter er uden betaling, som en del af medlemsskabet. Andre betales der for til evt. Underviser/Foredragsholder. 

 

Har du en interesse, et ønske til et foredrag/workshop, lyst til selv at undervise/formidle, skabe et arrangement eller bruge huset til private formål, er du meget velkommen til at tager kontakt til Husmandstedet for yderligere sparring og tid i kalender. 

 

Det eneste det kræver er, du er medlem af huset. 

 

Som noget nyt kan vores musikrum fyldt med instrumenter bruges af alle husets medlemmer. Det er godkendt til 4 personer og koster 75 kr. pr. gang.

 

   

 

Har du lyst til at bruge husets fantastiske rammer, til det du brænder for, støtter vi gerne med markedsføring via hustandsomdelte foldere, hjemmeside og Facebook. Har du plakater, sætter vi dem gerne op i nærmiljøet.

 

Vi glæder os til at mødes.

  

Velkommen til Husmandsstedet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Arrangementer


Foredrag


Medlemshygge