Daglig leder

Træffes bedst på telefon mandag til torsdag fra 11-13

Ellers kig forbi. Vi har altid kaffe på kanden og tid til en lille sludder.

  

 

 

Billedet fra Vallentinsdag

 

Kære Alle 

 

Jeg har siden marts 2011 været ansat som daglig leder på Husmandsstedet. Et job, som jeg er rigtig glad for.

Jeg har boet i Årslev siden 1989, og er i alle årene kommet på Husmandsstedet, så jeg har et godt kendskab til huset, og husets værdier.

 

Jeg er en årgang 59, er uddannet pædagog og har mange års ledelseserfaring. Jeg har bl.a. været leder af Bøgehøjskolens SFO her i Årslev og af Dagplejen i Faaborg-Midtfyn Kommune.

 

I Årslev/Sdr. Nærå har vi mange forskelligartede tilbud til os der bor her, hvor rigtig mange frivillige løfter vigtige opgaver både i foreninger og i kulturlivet. Heriblandt Husmandsstedet. 

 

Jeg synes, det er fantastisk, at vi i vores lille by har et kultur- og aktivitetshus, der rummer så mange forskellige mennesker og aktiviteter. Jeg nyder at være en del af et levende og kreativt miljø på Husmandsstedet, hvor alle har mulighed for at beskæftige sig med det, de går op i. Her er små børn, store børn, unge, voksne og ældre i en skøn forening. 

 

Måske har du en idé til en aktivitet, et foredrag, en koncert eller noget helt andet. Måske har du bare lyst til at være her og møde andre mennesker, og få en lille snak. Se mere herom på hjemmesiden.

 

Det er inspirerende og fuld af taknemmelighed at møde alle de frivillige, der yder en indsats og værner om vores hus. Uden jer var der ikke noget hus, så Tusind Tak for det.

 

Jeg vil arbejde for, at Husmandsstedet fortsat skal være en vigtig del af vores lokalsamfund, hvor alle føler sig velkommen, og glæder mig til at møde dig.

 

 

Kærlig hilsen Mona.

 


Bestyrelsen

Personale

 

Volontører