28/04-2018

Foto-maraton AFLYST


BEMÆRK - AFLYST PGA FOR FÅ TILMELDTE


ER DU GLAD FOR AT FOTOGRAFERE? 

 

FOTOMARATON

lørdag den 28. april 2018  kl.9.00-17.00

Over Bækken 1. 5792 Årslev

                     

Hvad er fotomaraton?

 

Fotomaraton er en fotokonkurrence,  for alle der elsker at tage billede med digitale kamera eller mobiltelefon. 

Hovedreglen for konkurrencen er at man skal aflevere et billede pr. emne. Billederne skal været taget i den rækkefølge, som emnerne er oplyst og endelig så må man ikke behandle billederne “udenfor” kameraet.

De udleverede emner kan f.eks. være ”Spejlvendt”, ”Genganger”  eller ”En ny verden”. Fotograferne har en time til at finde deres egne fortolkninger af emnet.

De 4 første emner bliver udleveret kl. 9.00, når fotomaraton konkurrencen starter. De næste 4 emner vil blive udleveret kl. 13.00 samme sted.

Gratis tilmelding

Det er gratis at deltage i Fotomaraton 2018, men for at få dit deltagernummer og kunne vinde, er det nødvendigt at du tilmelder dig på forhånd. Tilmeldingen  åbner d. 1.marts  og lukker 17. april kl. 12.

Tilmeld dig ved at sende en sms til Aase Hansen 41235449, med navn, adresse og telefon nummer.

Afslutning

Når du afslutter Fotomaraton,  skal hver deltager aflevere  alle 8 billeder  på Husmandsstedets adresse.  Du skal være forberedt på, at der kan være ventetid på at få afleveret dine billeder.

Hvordan foregår bedømmelsen

Dommeren er  Finn Nielsen, der har været aktiv medlem i Ringe Fotoklub i mange år. Finn Nielsen har selv deltaget i fotokonkurrencer og desuden været dommer i andre klubber.  Der vælges   1., 2. og 3. plads  blandt deltagere.       

Vinderbillederne bliver udstillet på Husmandsstedet, på   Biblioteket og på Polymeren.

Arr. Husmandsstedet

Der håber på at fotokonkurrencen bliver en succes og at det de næste år bliver en tradition.