18/10-2017

Efterårsferie Retreat.


 

Efterårsferie eftermiddags Retreat!

 Hvis du har lyst til at forkæle dig selv med nogle timers kropsbevidsthed, så er der mulighed for det i efterårsferien i det hjertevarme hus Husmandsstedet.

Dagens indhold kan bevæge sig fra meditative åndedræts øvelser, kropsbevidstheds bevægelser, danseflow i forskellig tempo, meditativ Yin yoga, afspænding, hovedbundsmassage & reflektion. Alt sammen tilpasset deltagerne.

Der vil være et par pauser undervejs hvor der tilbydes dejlig urtete, smagsprøver på hjemmebrygget kefir samt lidt sunde snacks.

Der vil også være mulighed for at booke tid til en individuel kropsmassage som afslutning på dagen og som en ekstra forkælelse (afhængig af antallet af deltagere kan dette også blive til dagen efter)

 

Tidspunkt onsdag d.18. oktober kl 12-16.

Tilmelding eller spørgsmål på tlf: 31151562 eller på mail: sharonleebowen@gmail.com

Pris 200 kr.

Betaling: mobilpay eller kontant

Medbring gerne yogamåtte og tæppe, hvis du har det.

 

Jeg hedder Sharon, og jeg har uddannelse som lægeeksamineret sportsmassør, samt andre alternative behandler kurser. Derudover er jeg blandt andet ved at uddanne mig til meditationlærer, yin yogalærer, børneyogalærer mm.

Jeg har en lille hjemme klinik, hvor jeg tilbyder terapeutisk massage, og jeg drømmer om at skabe flere retreats, hvor der er plads til at fordybe sig og blive inspireret.

 

Vi ses & jeg glæder mig :-)